Home » Vereniging

Vereniging

P.V. De Koerier Wormerveer 2011

Komt het door het nieuwe clubgebouw????????

Jullie zullen wel denken wat bedoelt hij met zijn opening? Wat mij in het seizoen 2011 is opgevallen, is dat wij in de breedte harder zijn gaan vliegen. Ik heb meer leden in het snuitje van de uitslag gezien. Dan heb ik het natuurlijk over de uitslag van de ZCC, Rayon, Afdeling en zelfs op teletekst (Gerard, Adrie en Margreet). Ons eerste seizoen in het nieuwe clubgebouw heeft positieve invloed gehad op o.a. het vliegen van onze club.

Verder is mij het volgende opgevallen. Sinds we met de drie verenigingen bij elkaar zitten gaat het met de samenwerking ook steeds beter, al kan het natuurlijk altijd nog beter. Ook ben ik trots op jullie, omdat iedereen op wat voor manier dan ook zich inzet voor de club o.a. schoonmaken van de manden, het schoonmaken van de toiletten, ringen administratie, achter de bar, duiven inkorven en niet te vergeten het computer domein.

Ook hebben we dit jaar natuurlijk weer de kampioenen o.a. in de vereniging en sommige zien we zelfs ook bij de kampioenen in de ZCC, Rayon, Afdeling of FCNH.

Voorzitter p.v. De Koerier,

René Koeman

Opening club lokalen ZN en Koerier 2011